Advokatbyrå Malmö

Hemby Advokatbyrå består av Jörgen, född 1962 och Jonathan, född 1989.

advokat malmö fastighettsrätt

Advokatbyrå i Malmö

Vi står på din sida, Vi arbetar för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt, företag som privatperson. Byrån är liten men effektiv där kvalitet och service till våra klienter är avgörande och får aldrig kompromissas.

Byrån arbetar med affärsjuridik för såväl företag som för privatpersoner främst inom avtalsrätt, köprätt, franchise och fastighetsrätt. Vårt arbetsområde innefattar även skatteprocesser och förvaltningsmål om bygglov, detaljplaner samt olika offentligrättsliga avgifter.

Jörgen Hemby

Arbetar med affärsjuridik för företag och privatpersoner främst med avtalsrätt, köprätt, franchiserätt och fastighetsrätt. Han biträder även vid skatteprocesser och i förvaltningsmål om bygglov, detaljplaner och om olika offentligrättsliga avgifter. Erfarenhet Grundade advokatbyrån Hemby Advokatbyrå AB 2006. Anställd på Advokatbyrån Göran Ohlsson Tingsmeritering från Stockholms länsrätt och Simrishamns tingsrätt Utbildning Advokat sedan 1998 Juristexamen, Lunds universitet 1989
entrepenadjurist malmö

Jonathan Janke

Jag tog min juristexamen från Lunds universitet 2016 och har sedan dess arbetat på Hemby Advokatbyrån AB som biträdande jurist, efter att ha haft praktik på byrån under studietiden. Jag företräder och ger råd till klienter inom flera rättsområden. Sedan 2019 är jag advokat på Hemby Advokatbyrå.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi arbetar för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt, företag som privatperson. Byrån är liten men effektiv där kvalitet och service till våra klienter är avgörande och aldrig kompromissas.